Godt verktøy gjør arbeidet effektivt


Produkter med lang holdbarhet og høy funksjonalitet.

Husqvarna er en av verdens mest erfarne produsenter av maskiner og elektronikk. Konsernet startet med rifleproduksjon for 325 år siden, og er nå verdensledende innen husholdningsartikler, elektronikk og hagemaskiner. Produktene deres er å finne i over 100 land.

Husqvarna jobber kontinuerlig med utvikling og er kjent for solid kvalitet og banebrytende teknologi. De går aldri på kompromiss med sine høye kvalitetskrav, og uansett hvilket Husqvarna produkt du kjøper, kan du være sikker på at holdbarheten er lang, og funksjonaliteten høy.

Godt verktøy gjør arbeidet effektivt. Husqvarna leverer noen av de beste skog- og hage maskinene på markedet. Husqvarna jobber kontinuerlig med forbedring, og maskinene har kvalitet i hver minste detalj. Langvarig ytelse, kombinert med enkelt vedlikehold, ergonomisk design og maksimal effektivitet, gjør Husqvarna maskiner til et godt valg.

Kontakt ossHusqvarna.com

Produkter


Gressklippere

Husqvarna produserer gressklippere for ethvert bruk, fra mindre private plener til større hager. Alle klipperne har samme robuste kvalitet og brukervennlighet. Med Husqvarnas lettdrevne gressklippere får du en perfekt plen med liten innsats. De har optimal ergonomi, er enkle og manøvrere og høy funksjonalitet.

Motorsager

Husqvarna produserer robuste, pålitelige motorsager som bruker lite drivstoff. De er utviklet med tanke på sikkerhet og funksjonalitet, og er brukervennlige og svært sikre. En Husqvarna motorsag passer enten du er profesjonell skogsarbeider eller trenger sag privat.

Snøfreser

Er du lei av å stadig måke snø om vinteren? En snøfreser fra Husqvarna vil gjøre vinteren langt mer behagelig. Snøfreserne har stor kapasitet og kan brukes på all slags underlag. De er utstyrt med ulike hastigheter som kan justeres avhengig av snøforholdene.

Ryddesager

Husqvarnas ryddesager kommer til på trange steder og er utstyrt med ergonomiske detaljer som reduserer belastningene på kroppen betraktelig. Med en ryddesag fra Husqvarna blir arbeidet gjort effektivt på en komfortabel måte.

Arbeidsklær og fritidsklær

Klær fra Husqvarna er utviklet med tanke på komfort og beskyttelse og er spesielt egnet for hagearbeid og skogsarbeid. De gir god bevegelighet og er laget av slitesterke materialer som er ment å tåle intens daglig bruk. Vi fører klær i flere størrelser.

Jernhesten fra Lennartsfors

Trenger du en pålitelig maskin til transport i ulendt terreng, bør du vurdere Jernhesten fra Lennartsfors. Den går smidig i terrenget, er svært driftsikker og forenkler arbeidet betraktelig. Med flere funksjoner og tilbehør har den et bredt bruksområde og passer til både frakt av tømmer, elg etter jakt og andre tunge kolli.

ATV-Hengere fra Kranman AB

Kranman AB leverer noen av markedets mest driftssikre ATV-hengere. De er stabile, selv i svært krevende terreng. Alle Kranmans hengere er utstyrt med en ventil som gjør at vognen stopper automatisk samtidig med firehjulingen. Hengerne er utstyrt med flere funksjoner og kommer med en lang rekke tilbehør, avhengig av bruksområde.